geruchten opgehelderd

Temptation-Simone over 'neprelatie' en homogeruchten Zach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Temptation-Simone over 'neprelatie' en homogeruchten Zach
RTL

Online gaat het na iedere aflevering van 'Temptation Island' helemaal los. Kijkers zijn erop gebrand om elk detail over de kandidaten en de verleiders boven water te halen. Maar zijn al die online geruchten ook waar? In een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip' doet Simone een boekje open. Valt Zach nu echt op mannen? En faketen zij hun relatie voor de fame?

"Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald"

Veel fans van het programma speculeren over de geaardheid van Zach. Simone kan daar heel kort over zijn: "Nee, Zach valt niet op mannen. (...) Ik denk dat hij gewoon een heel apart verleden heeft gehad in Mallorca. Veel gedronken, veel gekke dingen gedaan waardoor het nu lijkt alsof hij in een bh staat en op mannen valt."

Hoewel de realityster niets mag verklappen over hoe de relatie tussen haar en Zach nu is, laat ze weten hem al deze negatieve aandacht niet te gunnen: "Ik merk aan hem dat hij het vervelend vindt, bepaalde dingen lopen wel érg uit de hand op het internet."

Temptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?
Lees ook

Temptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?

Het is niet de enige roddel die rondgaat over het stel. Zo wordt er ook beweerd dat het koppel al vóór de opnames van Temptation Island uit elkaar zou zijn geweest. Ook deze geruchten haalt Simone onderuit: "Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald, want wij hadden voordat we meededen al zeker één jaar een relatie." Het stel genoot vlak vóór deelname zelfs samen van een vakantie in Dubai.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
Temptation Island