wil de echte Simone opstaan

Iris Rulkens komt opnieuw met steengoede Temptation-imitatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Iris Rulkens komt opnieuw met steengoede Temptation-imitatie
RTL

De video waarin YouTuber Iris Rulkens de kandidaten van 'Temptation Island' op de hak neemt, is volledig door het dak gegaan. Inmiddels is 'ie alleen al op YouTube meer dan 15.000 keer bekeken. Voor een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip' komt ze nu met een opvolger.

"Ik vind het heel erg leuk dat ze iedereen probeert na te doen"

In de originele video imiteert Iris onder andere Roshina, Melissa, Angela, Elke en verleidsters Felicia, Eline en Romee. Ze weet niet alleen hun accenten perfect na te doen, maar gebruikt ook bepaalde uitspraken die typisch zijn voor de dames. Ook in Temptation Gossip weet ze als Simone weer precies de juiste snaar te raken.

En die kan er zelf wel om lachen. "Ik vind het heel erg leuk dat ze iedereen probeert na te doen. Ik vind dat ze ook echt wel mijn mimiek goed kan neerzetten. Ik herken wel stukjes van mezelf erin", zegt Simone over de beelden.

Gewichtsverlies Temptation-Elke leidt tot zorgen bij volgers
Lees ook

Gewichtsverlies Temptation-Elke leidt tot zorgen bij volgers

Op haar YouTube-kanaal neemt Iris regelmatig dit soort filmpjes op. Zo deed de krullenbol een paar seizoenen terug nog een perfecte imitatie van Deborah, Vanessa, Danielle en Megan.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandTemptation Island