diep dal

Temptation-Elke kampte met zwarte gedachten na slippertje Arda

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandTemptation-Elke kampte met zwarte gedachten na slippertje Arda
RTL

Kijkers van 'Temptation Island' hebben in geuren en kleuren kunnen zien hoe Arda zijn vriendin Elke bedroog met verleidster Eline. In 'Gert Late Night' praat de ingeruilde realityster over het overspel. "Ik heb heel diep gezeten", bekent ze.

"Ik heb met heel zwarte gedachten in m’n hoofd gezeten: ik wilde hier niet meer zijn"

Spijt, dat heeft Elke van haar keuze om mee te doen aan het programma. "Het was best heftig om die beelden te zien. Op het moment zelf ging ik niet total loss, maar later in de badkamer wel. Ik had het eventjes helemaal gehad. Want je wil wel een relatietest aangaan, maar ja... dat is niet echt gelukt", blikt de Vlaamse terug.

Temptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?
Lees ook

Temptation-Zach zet joker in, maar heeft hij ook spijt?

Ironisch genoeg was het Arda die met het idee kwam om hun relatie op de proef te stellen. "Ik ben nogal een losbol als ik uitga en hij wilde me testen", aldus Elke. Dat juist háár vriend dan ook volledig de mist in ging, kwam bij haar hard binnen. Hierover zegt ze: "Toen we terug thuiskwamen ben ik even heel diep gegaan. Ik zat er echt helemaal door en ik heb ook met heel zwarte gedachten in m’n hoofd gezeten: ik wilde hier niet meer zijn. Mensen begrijpen niet goed hoe die impact is als je daar zit, maar ik kan je zeggen dat ik heel diep heb gezeten."

Denk je aan zelfmoord? Of maak je je zorgen om iemand met suïcidale gedachten? Neem dan contact op met de Zelfmoordpreventielijn: 0900-0113.

Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met Elke. Hoop in de liefde heeft ze ook nog altijd. "Ik ben [weer] gelukkig. En ik weet dat er nog heel veel goede jongens zijn." Hoewel Elke eerder al een boekje opendeed over de liefdesdriehoek tussen Arda, Eline en zichzelf, geeft ze in het gesprek ook toe dat ze Arda nog regelmatig ziet: "We zien elkaar nog af en toe."

Ook nieuwkomer Simone werd niet netjes behandeld door haar vriend. Tijdens het eerste kampvuur besloot Zach al meteen een joker in te zetten. Simone doet haar verhaal in een nieuwe aflevering van Temptation Gossip.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island