kogel door de kerk

Corona of niet: Quinty Trustfull stapt in het vliegtuig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Nick van Ormondt Corona of niet: Quinty Trustfull stapt in het vliegtuig
RTL

Goed nieuws voor de fans van 'Koffietijd'! Quinty Trustfull (48) mag eindelijk het vliegtuig pakken naar Nederland en Atlanta achter zich laten. Dat kondigt de presentatrice aan op de Facebookpagina van het programma.

"Weer lekker met Loretta"

De terugkeer van Quinty naar ons kikkerlandje betekent 'natuurlijk ook dat zij over een tijdje weer te zien is bij Koffietijd!' aldus het programma op Facebook. "Ik vind het superspannend", laat Quinty zelf weten in het filmpje. "Ik vlieg dit weekend terug naar Nederland. De kogel is door de kerk." Ze hoopt dat 'alles goed gaat', want ze vindt het 'best nog wel spannend.' Als het allemaal meezit, dan kan Quinty vanaf mei weer afleveringen van Koffietijd gaan maken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moederhart Quinty Trustfull in duizend stukjes: 'Wat mis ik jou'
Lees ook

Moederhart Quinty Trustfull in duizend stukjes: 'Wat mis ik jou'

Quinty's fans zijn maar al te blij met het nieuws. 'Geweldig nieuws. Thuis is vaak beter. Veel succes met Koffietijd. En veilige reis naar huis', laat er eentje weten onder het bericht op Facebook. Een ander ziet het al helemaal voor zich: 'Weer lekker met Loretta.' 'Ook weer bij haar kinders', stelt één fan. Verder krijgt de presentatrice heel wat 'fijne reizen' gewenst. Koffietijd is elke dag vanaf 10.00 uur te zien bij RTL4. 

Voor de coronacrisis ging het ook al mis bij Koffietijd. Er was namelijk opeens brand in het pand, wat even flink schrikken was voor Quinty. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Lees meer over
Quinty TrustfullKoffietijdVliegveldFacebookTv-programmaTelevisie