more drama

Christian zet Temptation Island voor schut in video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLChristian zet Temptation Island voor schut in video
RTL

Over het huidige seizoen van 'Temptation Island' is al veel te doen geweest. Zo kwam aan het avontuur van Gianni en Melissa vroegtijdig een einde toen bleek dat ze een telefoon hadden meegesmokkeld. Het koppel sprak eerder al hun ontevredenheid uit en nu doet ook Christan een duit in het zakje.

"Prove me wrong"

In een TikTok-video neemt de danser het programma op de hak. Hij doet in de korte clip net alsof hij wordt geïnterviewd, zoals ook in het programma gebeurde. En daaruit blijkt dat de productie geen genoegen neemt met korte antwoorden. Details willen ze, juice. 'Wanneer de interviewer een pittige antwoord wil... prove me wrong', schrijft hij er dan ook bij. 

Angela, met wie hij aan het programma meedeed, giert het uit in de comments. En ook Gianni laat weten hoe 'juist' zijn video is. 

TV Throwback: vijf tenenkrommende momenten uit Temptation Island
Lees ook

TV Throwback: vijf tenenkrommende momenten uit Temptation Island

Eerder liet Gianni zich ook al uit over de relatietest. Vooral de kampvuren waren volgens hem een hel: "We moesten ons ’s middags klaarmaken binnen tien minuten en vervolgens lieten ze ons uren wachten op een bankje. Belachelijk, zogenaamd door een technische storing."

Temptation Gossip, waar de Temptation-kandidaten napraten over hun avontuur op het eiland, is terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klapt Simone uit de school over de actie van Zach.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland