frememies

'Beef' Hugh Jackman en Ryan Reynolds krijgt een staartje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Beef' Hugh Jackman en Ryan Reynolds krijgt een staartje
RTL

Het zijn zware tijden voor iedereen, maar voor één persoon in het bijzonder is het helemaal een moeilijke periode. In gesprek met de 'Today-show' zegt Hugh Jackman (51) medelijden te hebben met Blake Lively (32), de vrouw van zijn 'frenemy' Ryan Reynolds (43).

"Kan je je voorstellen hoe het is voor haar om samen met Ryan in een huis te moeten zitten?"

Hugh en Ryan zijn al jarenlang verwikkeld in een online 'ruzie' waarbij de heren om de beurt grappen maken en elkaar voor schut zetten. Eerder deze week leek daar eindelijk een einde aan te komen toen de twee acteurs bekendmaakten hun meningsverschillen opzij te zetten en de krachten te bundelen door met een limonadekraampje geld in te zamelen voor het goede doel.

Hugh Jackman legt uit waarom hij 'ruzie' heeft met Ryan Reynolds
Lees ook

Hugh Jackman legt uit waarom hij 'ruzie' heeft met Ryan Reynolds

Samen met Deborra-Lee Furness, de vrouw van Hugh, opperde Blake dat de twee kemphanen zich in moesten zetten voor het goede doel. "Ik was daar nog niet klaar voor, maar toen kwam Blake met het idee", aldus Hugh. "En we deden echt ons best voor haar, want kan je je voorstellen hoe het is voor haar om samen met Ryan in een huis te moeten zitten? Dat moet verschrikkelijk zijn."

Lees meer over
Ryan ReynoldsHugh Jackman