where did it go wrong

Waar ging het mis bij Arda in Temptation Island? Elke legt uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Goedele on TopWaar ging het mis bij Arda in Temptation Island? Elke legt uit
RTL

Wie niet genoeg krijgt van 'Temptation Island' kan elke week terecht bij Goedele Liekens. In 'Goedele on Top' vraagt ze de deelnemers het hemd van het lijf. Deze week is het de 23-jarige Elke uit Hasselt die tegenover haar plaatsneemt om en paar spraakmakende uitspraken te doen.

"Ik besefte het toen ook niet, ik was helemaal verdoofd"

Elke deed samen met haar partner Arda mee aan het beruchte tv-programma. Maar of ze nog altijd een item zijn is nog maar de vraag. Arda viel namelijk als een blok voor verleidster Eline en belandde zelfs bij haar in bed. "Het is een tijdje heel slecht gegaan", blikt Elke nu terug op haar deelname. En nog altijd is ze niet helemaal over zijn slippertje heen. Als Elke samen met Goedele de beelden nog eens terugkijkt, breekt ze dan ook weer. Opvallend genoeg was de dame tijdens het betreffende kampvuur de rust zelve. 

"Ik heb dat beleefd als een waas", legt ze uit. "Die gong ging die avond ervoor drie keer en ik had een heel sterk voorgevoel dat het voor mij was. Ik ben vanaf toen een muur om mij heen beginnen te bouwen. Daarom leek het daar alsof ik 'sterk' overkwam. Ik besefte het toen ook niet, ik was helemaal verdoofd. Ik had geen emoties." 

Arda: 'Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken'
Lees ook

Arda: 'Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken'

Wat haar het meeste pijn heeft gedaan zijn de woorden van Arda. Elke: "Dat hij zegt dat hij gelukkiger is, dat deed heel veel pijn. Want alles zat goed. Ik weet niet wat het is. Ik denk dat hij daar gewoon heel erg in zijn eigen bubbel zat en niet in de realiteit leefde (…) Arda is naar Temptation vertrokken als een man en daar is hij een jongetje geworden."

Temptation Gossip, waar de Temptation-kandidaten napraten over hun avontuur op het eiland, is terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klapt Simone uit de school over de actie van Zach.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Lees meer over
VideolandTemptation Island