boekje opendoen

Arda: 'Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandArda: 'Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken'
RTL

'Temptation Island' heeft een nieuw zwart schaap gevonden: Arda Türkèr. Seizoenen lang spande Tim Wouters - ook wel bekend als Timtation - de kroon, maar inmiddels is de 26-jarige hard op om weg zijn plek in te nemen. Op Instagram laat de Vlaamse zich nu uit over alles wat er gebeurd is.

"Ik kan niet terug in de tijd"

Verleidster Eline wikkelde Arda compleet om haar vinger in Temptation Island. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing dat de twee al snel samen het bed deelde, behalve zijn vriendin Elke - die volledig breekt als ze haar lief intiem met een ander ziet. 'Niemand verdient het om zulke dingen mee te maken en het spijt me oprecht dat ik de persoon was die hiervoor gezorgd heeft', laat Arda zich nu uit op social media.

Christian zet Temptation Island voor schut in video
Lees ook

Christian zet Temptation Island voor schut in video

Hoewel hij tijdens de opnames van het beruchte programma achter zijn daden stond, heeft hij inmiddels ingezien dat hij slechts bevestiging zocht om zijn gedrag te verklaren. 'Ik ben niet de persoon die achter zijn daden gaat schuilen of bullshit redenen gaat zoeken zoals: kwam door de drank. Ik heb een fout gemaakt and I owned it. Het klopt dat die uitspraken het erger maken, maar ik kan niet terug in de tijd', gaat hij verder. 

In de post, waar hij vijf 'Temptation facts' bespreekt, staat ook nog een boodschap aan iedereen die hem de afgelopen weken kapot wilde maken: 'Jullie mogen een leven leiden waar jullie ernaar streven om anderen gelukkig te maken maar zo ben ik niet. Ik luister ook enkel en alleen naar de mensen die mij iets bijbrengen. Als ik mij goed voel bij een beslissing en denk dat ik gelukkig ga zijn, ga ik ervoor. Ik ga geen tijd steken om mijn route aan te passen.'

Temptation Gossip, waar de Temptation-kandidaten napraten over hun avontuur op het eiland, is terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klapt Simone uit de school over de actie van Zach.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Of kijk alvast vooruit bij Videoland

Lees meer over
Temptation Island