Schuifdeuren

Beau en Chantal weten BN'ers over te halen tot actie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Beau en Chantal weten BN'ers over te halen tot actie
RTL

Veel BN’ers laten zich gelden op de digitale kleedjesmarkt. In het tv-programma 'Tussen de schuifdeuren' van Beau van Erven-Doorns en Chantal Janzen op RTL 4 prezen sterren als Fred van Leer, Mathijs de Ligt en Susan & Freek hun waar aan. De opbrengst gaat naar Stichting KiKa voor onderzoek naar kinderkanker.

Mathijs de Ligt vertelde dat hij in Nederland is. In de voetballoze periode probeert hij de Italiaanse taal onder de knie te krijgen. De verdediger heeft een shirt van Juventus in de aanbieding met een handtekening. Al snel was daar al 2000 euro op geboden.

Chantal Janzen heeft niks te klagen
Lees ook

Chantal Janzen heeft niks te klagen

Beau en Chantal konden natuurlijk ook niet achterblijven. Beau bood zichzelf aan voor een uitje en Chantal kwam met een paar schoenen op de proppen. Robert ten Brink kwam ook langs, maar hij mocht niet naar binnen. Volgens Chantal woont hij om de hoek bij haar. Robert leek zijn hond uit te laten en maakte van de gelegenheid gebruik om even op het raam te tikken.

Janny van der Heiden, het jurylid van Heel Holland Bakt, vertelde dat ze haar kinderen eindelijk weer eens had gezien. Op haar kleedje had ze een paar boeken van haar programma in de aanbieding. Het strenge, doch rechtvaardige jurylid zei dat ze in ieder verkocht boek een persoonlijke bakopdracht wilde zetten.

Susan & Freek boden een digitaal huiskamerconcert aan van een half uur. "En als het gezellig wordt, spelen we anderhalf uur", zei Freek. Het muzikale duo vertelde ook nog dat vrijdag een nieuw nummer uitkomt. Meer muziek kwam ook van Waylon. Hij stelde een gitaar beschikbaar en zijn vriendin Bibi Breijman doet haar dure handtas weg.

Fred van Leer had LEGO in de aanbieding. Hij vertelde geprobeerd te hebben een auto in elkaar te zetten, maar "dat technisch LEGO is niks voor mij".

Ruud de Wild stelde een schilderij beschikbaar. "Hij is echt vet", zei hij over zijn kunstwerk. Olcay Gulsen, met wie hij pas samenwoont, hielp mee het schilderij te laten zien aan de kijkers. Op het kunstwerk is al flink geboden. De teller stond maandagavond al op 5000 euro.