We Will Rock You

Zoontje Chantal Janzen maakt haar op muzikale wijze wakker

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.officialZoontje Chantal Janzen maakt haar op muzikale wijze wakker
RTL

Met een druk Woningsdag-programma had Chantal Janzen (41) vanochtend best eventjes willen uitslapen. Helaas zat dat er voor haar niet in; zoontje Bobby van twee had namelijk héél andere plannen...

"Dit is de muzikale smaak/invloed van zijn broer James"

Op haar Instagram plaatst Chantal een filmpje van het mannetje, dat druk aan het zingen is. 'Zo werden wij vanochtend vroeg wakker gemaakt. Geluid aan, hard. Goeiemorgen allemaal!' dolt ze bij het clipje waarop haar zoontje 'We Will Rock You' van Queen prevelt.

Dat nummer kent hij via zijn grote boer James. 'Geen credits overigens voor ons als ouders, dit is de muzikale smaak/invloed van zijn broer James', aldus de presentatrice. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau en Chantal weten BN'ers over te halen tot actie
Lees ook

Beau en Chantal weten BN'ers over te halen tot actie

Bekende en minder bekende papa en mama's reageren uitgelaten onder de post. 'Waar heb je deze wekker gekocht? Ik wil hem!' laat een hoogzwangere Kelly Weekers achter. Ook Roxeanne Hazes, Bibi Breijman, Carolien Spoor, Manon Meijers, Kim-Lian van der Meij, Patrick Martens, Danny de Munk, Samantha Steenwijk en Annemarie Keizer gieren het uit. 'Lekker wakker worden zo', schrijft ook Anouk Smulders.

Ondanks de korte nachten ziet Chantal er altijd uit om door een ringetje te halen. Benieuwd hoe? Met deze make-up tips van Leco straal jij net zo als Chantal.

Lees meer over
Chantal Janzen