Advocaat van de duivel spelen

Meghan Markle neemt de advocaat van prinses Diana in de arm

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle neemt de advocaat van prinses Diana in de arm
RTL

De hertogin van Sussex stapt in de voetsporen van prinses Diana. Nu Meghan Markle (38) dezelfde advocaat als haar overleden schoonmoeder in de arm heeft genomen, kan de strijd tegen de Britse roddelpers van start gaan in de rechtbank.

Volgens het advocatenkantoor 5RB staat advocaat David Sherborne Meghan bij in de zaak tegen de krant Mail on Sunday. 'Hij is ook werkzaam voor Haar Koninklijke Hoogheid De Hertogin van Sussex inzake misbruik van privé-informatie, schending van gegevensbescherming en schending van auteursrechtelijke actie tegen Associated Newspapers', aldus het statement. 

Harry en Meghan gaan strijd tegen Britste tabloids aan
Lees ook

Harry en Meghan gaan strijd tegen Britste tabloids aan

De uitgever publiceerde delen van een brief die Meghan in 2018 naar haar vader Thomas stuurde. Naar verluidt was het de bedoeling van de krant om hun lezers te manipuleren. En dat mag allemaal niet, aldus de advocaat. 

Harry en Meghan zijn de negatieve berichtgeving in Engeland helemaal zat en nemen verregaande maatregelen. The Sun, Mirror, Daily Mail en Express hoeven niet meer te rekenen op persberichten en scoops van het paar nu ze op hun zwarte lijst staan. De strijd tussen de Sussexjes en de tabloids is hiermee officieel losgebarsten. 

Lees meer over
Meghan MarklePrinses Diana