ultieme robinson

Finalisten Expeditie Robinson blikken terug op spannende finale

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Finalisten Expeditie Robinson blikken terug op spannende finale
RTL

Het is een drukke boel tijdens de laatste aflevering van 'Robinson Confessions NL vs BE'. Zowel Thomas als Elroy komen langs om over de mooiste dagen van hun leven te praten. En sinds de opnames is er een heleboel veranderd...

"Het was gewoon een machtige finale"

Maar liefst 32 dagen wisten de heren het vol te houden. "Ik ben toch wel redelijk trots. Ik had het écht niet zien aankomen", blikt Thomas terug op de uitputtende finale. "Het gaat allemaal zo vlug."

Veel is hij dan ook vergeten, maar tijdens het kijken van de afleveringen zijn alle puzzelstukjes weer in elkaar gevallen. Soms zelfs létterlijk. "Bij sommige afleveringen moet ik soms nog wel even een traantje wegpinken, omdat je dan weer beseft hoe heftig het allemaal was. Het was gewoon een machtige finale", aldus Thomas.

Kevin uit Expeditie Robinson deelt heftig detail over verleden
Lees ook

Kevin uit Expeditie Robinson deelt heftig detail over verleden

Elroy, die als laatste Nederlander overeind wist te blijven, kijkt een tikkeltje zuur terug naar de laatste beelden. "Maar ook trots: je staat wel in de finale en bent als laatste Nederlander overgebleven. Maar de winnaar in mij, die wilde het liefst de beker mee naar huis nemen en in de kast zetten."

Hoewel hij een tactische speler is, en altijd is geweest, deed hij tijdens de laatste proef iets opmerkelijks. Hij hielp namelijk zijn tegenstander Koen met het ontrafelen van de code. "Ik vind Koen echt een mooie vent. Je staat daar, ik dacht ik zeg het gewoon even (…) het was een verrassend moment, ook voor mijzelf", blikt de overlever terug.

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE. Expeditie Robinson NL vs BE zie exclusief bij Videoland

Lees meer over
Expeditie Robinson