battle of the night

Beau van Erven Dorens ziet samenwerking Eva Jinek niet gebeuren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau van Erven Dorens ziet samenwerking Eva Jinek niet gebeuren
RTL

De kans is klein dat Beau van Erven Dorens en Eva Jinek hun handen ineen slaan op de late avond. In gesprek met Wilfred Genee op 'Radio Veronica' liet hij namelijk weten geen voorstander te zijn van duopresentatie. "Als je één foutje maakt voel je het dubbelhard. Het is geen gemakkelijke opgave", aldus Beau.

"Als je één foutje maakt voel je het dubbelhard"

"Totaal onpraktisch", noemt hij het presenteren van een talkshow samen met collega Eva Jinek. Natuurlijk zou Beau het hartstikke leuk vinden, maar toch acht hij de kans klein. "Zij heeft vier maanden gewerkt en nu eindelijk rust. Nu ga ik het doen, en in augustus pakt zij het op. Dat is veel logischer." 

Beau nam vorige week het stokje over van Eva en kan terugkijken op een succesvolle eerste week met hoge kijkcijfers, iets waar de talkshowhost een haat-liefdeverhouding mee heeft. "Ik heb een enorme guitige redactie, die dragen mij echt omhoog en helpen mij ontzettend en we zijn gewoon aan het opbouwen en ik ben veel aan het leren", geeft hij als verklaring voor de cijfers.

Eva Jinek sluit haar eerste seizoen bij RTL af
Lees ook

Eva Jinek sluit haar eerste seizoen bij RTL af

Eva kan terugblikken op een veelbewogen eerste seizoen bij RTL. De presentatrice was sinds de start in januari verwikkeld in een 'talkshowoorlog' met concurrent Op1. Die strijd werd de meeste avonden gewonnen door de show op NPO 1, die vrijwel tegelijkertijd van start ging en grotendeels overlapt in tijdstip.

Lees meer over
Beau van Erven DorensEva Jinek