BRANDJE BLUSSEN

Wim bestempelt Rudi als leugenaar in Mr. Frank Visser

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TalpaWim bestempelt Rudi als leugenaar in Mr. Frank Visser
RTL

In 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' gaan Meester Visser en Viktor Brand op visite bij mensen die eerder al in hun programma te zien waren. Is de ruzie inmiddels bijgelegd en zijn de problemen opgelost? Of is het nog steeds hommeles?

"Het was gewoon een toneelstuk"

Ditmaal brengt Viktor Brand onder andere een bezoekje aan het Brabantse Terheijden. In oktober vorig jaar was te zien hoe het vuur tussen Rudi en Wim hoog oplaaide. Dit alles vanwege Rudi's brandweerauto, die ter reparatie bij Wim stond. De twee werden het niet eens over de reparatiekosten en het brandje bleek moeilijker te blussen dan gedacht.

Rudi vond dat hij juist geld van Wim kreeg, terwijl Wim gewoon dacht dat Rudi de schulden simpelweg niet kon betalen. Uiteindelijk besloot Mr. Frank Visser dat Rudi nog ongeveer duizend euro verschuldigd was aan Wim. En als hij die niet binnen drie maanden betaalde, mocht Wim de geliefde oldtimer-brandweerwagen van Rudi verkopen.

Een bijna-catfight en veel gescheld in Mr. Frank Visser
Lees ook

Een bijna-catfight en veel gescheld in Mr. Frank Visser

Als Viktor weer terugkeert in Terheijden blijkt dat Rudi de openstaande rekening aan Wim heeft betaald. Hij blijkt alleen direct na de betaling zijn geliefde brandweerwagen verkocht te hebben. Als reden geeft hij dat de nieuwe eigenaar beter voor de auto kan zorgen.

Maar als Viktor dan bij Wim langsgaat, blijkt de vork anders in de steel te zitten. "Hij heeft een toneelstukje opgevoerd", zegt Wim over Rudi. "Degene aan wie hij de auto verkocht heeft, heeft ook een bod bij mij gedaan." Wim zegt dat Rudi de auto heeft verkocht en de koper twee dagen van tevoren heeft laten betalen. "En toen heeft hij mij pas betaald", aldus Wim.

In ieder geval zijn zowel Rudi als Wim van de brandweerwegen verlost.

Lees meer over
Mr. Frank VisserViktor Brand