Kattenbelletje

Kijkers zien 'meest kinderachtige zaak ooit' in Mr. Frank Visser

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSKijkers zien 'meest kinderachtige zaak ooit' in Mr. Frank Visser
RTL

Het was weer ouderwets genieten bij ‘Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?’ Ook ditmaal blikt Viktor terug op enkele spraakmakende zaken. Dit keer een klassiek gevalletje van landjepik én lopen de gemoederen flink op.

Viktor keert allereerst terug naar Mierlo waar mevrouw Trésoor en haar buren Theo en Marleen elkaar niet kunnen luchten of zien. Zo is er flink wat gedoe over de erfgrens, een verwijderde haag en er zou er een kadasterpaaltje zijn ontvreemd. Het loopt flink uit de hand als Viktor en Mr. Frank Visser de eerste keer polshoogte komen nemen. Zo weigeren beide partijen elkaar een hand te schudden en beschuldigen ze elkaar van liegen.

Drastisch besluit over Harry de haan in Mr. Frank Visser
Lees ook

Drastisch besluit over Harry de haan in Mr. Frank Visser

Volgens Marleen zou haar man Theo enkele dagen voor de overdracht met de tekeningen op bezoek zijn geweest, maar volgens mevrouw Trésoor is hier niks van waar. Het gesteggel zorgt voor dikke tranen bij Marleen. Theo beweerde ook nog dat tuinman Wim het kadasterpaaltje heeft verduisterd, maar het paaltje blijkt diep onder de grond te zitten.

Uiteindelijk oordeelde Mr. Visser dat de haag niet verwijderd mocht worden en werd er een contactverbod opgelegd. Toch is de rust nog niet wedergekeerd tussen de partijen. Wel het is veelbesproken hekje op de juiste plek gezet en heeft mevrouw Trésoor haar stukje tuin terug. Ook hebben Theo en Marleen een prachtige carport neergezet, maar verdenken we mevrouw Trésoor ervan de boel nat te spuiten. Ze hebben zelfs een ‘officiële waarschuwing’ de deur uitgegaan. Wel willen de twee duidelijk maken momenteel ‘harstikke happy’ te zijn.

Viktor verplaatst vervolgens richting het pittoreske Lopik waar een heuse catfight aan de gang tussen Jan en Antonet en Henk en Teunie. Antonet verdenkt de buren ervan dat zij haar geliefde poes Shiba binnenlaat en regelmatig voert. Teunie is op haar beurt weer bang dat de poest te weinig eten krijgen en vreest dat er niet goed voor haar wordt gezorgd. Teunie heeft het zelfs zo bont gemaakt dat zij met de poes van haar buurvrouw naar de dierenarts is gegaan, zonder dat Antonet dit wist. Zelfs toen Teunie en Henk op vakantie gingen, brachten zij Shiba naar een pensioen, onder een valse naam en lieten Teunie in paniek achter.

Teunie moest zelfs zien hoe Shiba zich thuis voelde in de woning van de buren. Mr. Frank Visser besloot destijds dat buurvrouw Teunie ‘met haar vingers van Shiba afblijven’. Nu enkele maanden lijkt Teunie er haar eigen versie op na te houden. Hoewel Shiba niet meer in huis komt, weet ze nog wel de weg naar de buurtjes te vinden en verstopt zich in het hok. Hans en Teunie besloten het gemis van Shiba op te vullen met een eigen kat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Mr. Frank Visser