Leugentje om bestwil

Krijgen we eindelijk een Pretty Little Liars-film?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABC FamilyKrijgen we eindelijk een Pretty Little Liars-film?
RTL

De populariteit van ‘Pretty Little Liars’ is nog altijd ongekend. Na zeven succesvolle seizoenen kwam er in 2017 een einde aan de reeks. Toch willen de fans maar al te graag een vervolg zien in de vorm een film, een wens die gedeeld wordt door de cast.

"Ik denk dat we dat gewoon moeten doen"

De castleden kwamen digitaal samen voor een heuse reünie en daar deden Ashley Benson, Troian Bellisario, Tyler Blackburn, Ian Harding, Shay Mitchell, Janel Parrish en Sasha Pieterse een boekje open over de toekomst van de reeks. Zo vertelde Lucy dat fans haar regelmatig vragen om meer Pretty Little Liars. “Dat is een goed probleem om te hebben”, lacht ze.

Pretty Little Liars-reünie komt er snel aan, maar niet gratis
Lees ook

Pretty Little Liars-reünie komt er snel aan, maar niet gratis

“Veel mensen associëren ons met de serie en het heeft veel deuren voor ons geopend. Mensen vragen ook steeds: ‘Wanneer komt er een film?’ Veel mensen denken dat we een film gaan maken, en ik denk dat we dat gewoon moeten doen”, vervolgt ze.

Ian, die rol van Ezra speelde, heeft er wel een kanttekening aan toe te voegen: “Als we het doen, dan moet het wel heel extreem worden. Ik wil dan wel dat in de eerste tien minuten er een van ons sterft.”

Lees meer over
Lucy HaleAshley Benson