live is live

Chantal Janzen over awkward moment met Graham: 'Niet onze fout'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Beau/RTLChantal Janzen over awkward moment met Graham: 'Niet onze fout'
RTL

Het leek pijnlijker dan het was. Dat stelde Chantal Janzen (41) gisteravond aan tafel bij 'Beau' over het veelbesproken 'awkward' moment tijdens 'Europe Shine A Light'. Graham Norton beschreef met dat woord tijdens de uitzending zijn gesprekje met Chantal via een liveverbinding.

"Daar kunnen wij niets aan doen"

"Jeetje, dat was ongemakkelijk", zo reageerde Graham na zijn liveschakeling met Nederland tijdens de special Eurovision: Shine a Light. Maar volgens presentatrice Chantal was er niet zoveel aan de hand. Tijdens de repetitie hadden ze het al geoefend en toen was de Brit enkel lovend over het alternatieve songfestival. "Bij de repetities zei hij al: 'Wat is dit een fantastisch programma. Wat gaat het goed'", legt ze uit bij Beau

Chantal Janzen schaamt zich voor mening songfestivalshow
Lees ook

Chantal Janzen schaamt zich voor mening songfestivalshow

Voor de uitzending voelde Graham de bui al hangen. Chantal legt uit dat hij van tevoren al zei dat hij 'degene [zou] zijn die zo'n awkward-moment heeft en dat je zo heel lang in de camera kijkt'. Toen de schakeling inderdaad wat vertraagd was, wilde ze er toch even een grapje over maken. "Hoe kan je daar nou over klagen? Daar kunnen wij niets aan doen", legt Chantal uit over haar aanpak tijdens haar gesprek met Graham. "Het is niet de fout vanuit Hilversum dat die vertraging er is."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eind goed, al goed. Chantal maakt zich er niet druk om. "Je praat ook niet met de paus", lacht ze. In de video hieronder vertelt ze aan RTL Boulevard hoe ze het vond gaan. 

Lees meer over
Chantal JanzenGraham NortonBeau van Erven DorensTv-programmaTelevisieEurovisiesongfestival