all you need it love

'Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Nieuwe liefde voor Rico Verhoeven'
RTL

Rico Verhoeven (31) zou niet langer meer als single door het leven gaan. Volgens ‘Shownieuws’ is er een nieuwe dame in het leven van de kickbokser.

Rico zou zijn dagen in quarantaine door hebben gebracht met de 27-jarige Felicia uit Haarlem. De twee vermeende tortelduifjes zouden dit weekend nog samen gespot zijn op het verjaardagsfeest van Rico’s beste vriend: Joseph Klibansky. Volgens Felicia zijn de twee echter slechts goede vrienden en ook het management van de topsporter claimt dat er niks speelt.

Rico Verhoeven rouwt om overlijden goede vriend
Lees ook

Rico Verhoeven rouwt om overlijden goede vriend

Rico was hiervoor dertien jaar samen met ex Jacky. Afgelopen februari werd bekend dat hun relatie op de klippen was gelopen. Ondanks dat de twee langere tijd samen waren, kwam het nooit van trouwen. Dat was volgens de kickbokser een bewuste keuze. "Het leek mij mooi om te trouwen als onze kinderen dat ook konden meemaken. Dat ze tijdens de rest van hun leven zouden denken: wow, dat was een mooie dag. Dat had ik voor ogen”, zei hij eerder in De Telegraaf.

Het stel ging nog wel een poosje in relatietherapie, maar hun breuk bleek helaas niet meer te lijmen. "Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd." 

RTL Boulevard sprak vlak na de break-up de sporter over de zware tijd. Bekijk die video hieronder.

Lees meer over
Rico Verhoeven