boontje komt om zijn loontje

Temptation-presentatrice worstelt nu zelf met relatieproblemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandTemptation-presentatrice worstelt nu zelf met relatieproblemen
RTL

De presentatrice heeft haar scheiding met Olivier Deschach (39) een jaar later nog altijd niet verwerkt. Dat vertelt ze in 'Het Nieuwsblad'. "Dat zal wellicht nog even duren", aldus Annelien Coorevits (33).

"Dat gezin, die huiselijkheid, dat zorgen voor, die dingen zijn heel belangrijk voor mij"

Na een relatie van twaalf jaar, waarvan ruim anderhalf jaar getrouwd, besloten Annelien en Olivier vorige zomer een punt achter hun relatie te zetten. Hoewel we inmiddels een jaar verder zijn, voelt de breuk voor de presentatrice nog altijd vers. "Dat gezin, die huiselijkheid, dat zorgen voor, die dingen zijn heel belangrijk voor mij. Ik heb dat ook altijd met veel liefde gedaan. Ook al betekende het dat ik veel aan de kant heb moeten zetten, want ik was een jaar of twintig toen ik Olivier leerde kennen", vertelt ze. 

Temptation-ster Danicio: 'Mijn zoon is echt een kopie van mij'
Lees ook

Temptation-ster Danicio: 'Mijn zoon is echt een kopie van mij'

Hoewel ze ruim twaalf jaar samen was met haar ex, vertelt ze tijdens het interview dat de kans er altijd al inzat dat ze elkaar op een dag zouden verlaten. Annelien gelooft namelijk niet in eeuwige liefde. "Voor de kinderen moet je in elk geval niet samenblijven, vind ik, als het niet meer gaat. Het allermoeilijkste vind ik om je de vraag te stellen: wanneer is het op? Wanneer is het genoeg en moet je stoppen met kansen te geven?" aldus de collega van Rick Brandsteder. V

olgens Annelien zal ze zich altijd schuldig blijven voelen: "Maar ik weet niet wat de toekomst zal brengen. Ik weet gewoon dat ik nog niet sta waar ik had willen staan."

Het hele seizoen van Temptation Island zie je bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
Annelien CoorevitsTemptation Island