kusjesdag

Er wordt wéér gekust in volgende aflevering De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland / De BacheloretteEr wordt wéér gekust in volgende aflevering De Bachelorette
RTL

Het liefst zouden we het hele seizoen van 'De Bachelorette' in één keer willen uitspelen, maar helaas moeten we wachten tot er woensdag weer een nieuwe aflevering verschijnt bij Videoland. Tot die tijd doen we het maar met het korte voorproefje waar aflevering zes mee eindigde. En die beelden zijn veelbelovend...

“Je hebt net een heel goed gesprek met mij gehad en dan zie ik je intiem met iemand anders"

In een korte teaser aan het einde van de aflevering zien we dat het er volgende week heet aan toe gaat. De beelden tonen dat de mannen uit de kleren gaan voor een pikante fotoshoot. Daarnaast zien we ook dat Gaby een romantische kus uitwisselt met één van de mannen. Wie het is, dat wordt (nog) niet duidelijk. Maar Jordy en Kasper zijn het in ieder geval niet: zij blijven zuur achter, terwijl iemand anders het hart van hun meisje verovert. 

Nieuwe beelden tonen keiharde afwijzing in De Bachelorette
Lees ook

Nieuwe beelden tonen keiharde afwijzing in De Bachelorette

Jordy zegt hierover in de preview: “Je hebt net een heel goed gesprek met mij gehad en dan zie ik je intiem met iemand anders. Dan vraag ik me af: is dat dan wel oprecht?" 

Tijdens de afgelopen rozenceremonie moesten Andreas en Chester het veld ruimen. De kapper twijfelde zelf al langere tijd aan zijn gevoelens, zo vertelde hij ook al in deze video:

Lees meer over
Gaby BlaaserVideolandDe Bachelorette