vuurwerk

Fans overtuigd van relatie Kourtney Kardashian en Scott Disick

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFans overtuigd van relatie Kourtney Kardashian en Scott Disick
RTL

Zijn de vonken weer overgesprongen tussen Kourtney Kardashian (41) en Scott Disick (37)? De fans van het voormalige koppel zijn ervan overtuigd dat ze weer een setje vormen en dat heeft alles te maken met hun social media.

Na veel ups en downs en drie kinderen samen breiden Kourtney en Scott er een einde aan. De twee verbraken hun relatie en gingen allebei verder met een ander. Maar nu haar relatie met Younes Bendjima en zijn liefde voor Sofia Ritchie zijn bekoeld, lijkt het erop dat ze elkaar weer een kans hebben gegeven. Althans, dat denken de fans van de twee. Op Instagram deelde de realityster een foto waarop ze zijn overhemd draagt en dat zou hét bewijs zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kourtney Kardashian sneert naar fans na opmerkingen over lichaam
Lees ook

Kourtney Kardashian sneert naar fans na opmerkingen over lichaam

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naast het delen van kleding werden Kourtney en Scott ook samen gezien tijdens een lunchdate. Onlangs werd duidelijk dat hij zijn relatie met Sofia had verbroken en de Keeping Up-ster zou al een tijdje single zijn. Volgens de fans dus het perfecte moment voor de twee om het weer eens met elkaar te proberen. Het voormalige koppel deelt de voogdij van hun drie kinderen Mason (10), Penelope (7) en Reign (5). 

Wie ook herenigd werd met zijn ex, is Johnny de Mol. De presentator bracht zijn quarantaine door met zijn ex-vriendin en haar nieuwe vriend. Hij vertelt er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Kourtney KardashianLiefdeRelatie