ieder pondje

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandCoronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island
RTL

In 'Temptation Island' pronken de deelnemers met hun goddelijke lichamen, maar ook voor hen geldt dat ze moeten blijven trainen om dat in stand te houden. Fabrizio (27) vertelt op Instagram dat hij zijn knoeperharde sixpack is kwijtgeraakt dankzij de quarantaine.

"Begrijp me niet verkeerd, ik voel me gelukkig in dit lichaam"

Het strakke lichaam van spierbundel Fabrizio is verleden tijd. Op Instagram tonen velen een 'valse waarheid', stelt hij. Maar daar is hij niet van. 'Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het echtheid, geen bullshit', vertelt hij. De Temptation Island-ster is 'dankzij quarantaine en mijn eigen dikke schuld' aangekomen. Met de foto wil hij 'het fysiek waar ik deze week mee startte' laten zien aan zijn volgers.

Chris en Angela uit Temptation Island uit elkaar
Lees ook

Chris en Angela uit Temptation Island uit elkaar

Fabrizio heeft een doel voor ogen. 'Ik stel mezelf een doel en ik geef mezelf 70 dagen. Niet valsspelen. Puur hard werk en discipline', verklaart de realityster. Daarmee wil hij niet het 'droomlichaam' krijgen, maar weer gezond worden. 'Begrijp me niet verkeerd, ik voel me gelukkig in dit lichaam.' Hij wil vooral zijn 'mindset' aanscherpen en 'routine en discipline toepassen in zowel mijn werk- als liefdesleven.' Zijn motto op dit moment is dan ook: 'stel doelen en vermorzel ze.' 

© Instagram @fabrizio_tzinaridis

Temptation Island betekende natuurlijk de doorbraak voor Fabrizio, al ging dat niet zonder slag of stoot. Hij is bij lange na niet de enige die het bont heeft gemaakt op het eiland. Ook de deelname van Zach uit het afgelopen seizoen bracht veel teweeg. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Lees meer over
FabrizioTemptation IslandDieetInstagramSport