Van ongeliefd naar verliefd

Jessica uit Love Is Blind heeft een nieuwe vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixJessica uit Love Is Blind heeft een nieuwe vriend
RTL

Vraag je je weleens af hoe het nu gaat met 'Love Is Blind'-deelnemer Jessica, nadat ze Mark bij het altaar liet staan? Nou, het gaat in de liefde in ieder geval voor de wind. Cupido heeft deze keer wél raak geschoten en de beste man is ouder dan 24 jaar, dus het lijkt erop dat hij een blijvertje is.

"Ik kan niet wachten om een paar van onze avonturen te delen..."

Nadat Jessica zich in het programma niet geliefd maakte door te stoken in het huwelijk van Amber en Barnett en vervolgens 'nee' zei tegen Mark, is ze nu wel oprecht verliefd. Op 4 juli, een grote feestdag in de Verenigde Staten, maakte de realityster haar relatie met Benjamin McGrath wereldkundig. 

'Ik ben dankbaar dat ik mijn hart kan volgen en mijn eigen geluk kan kiezen', schrijft ze in een zoetsappig bericht op Instagram. 'Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen! Ik kan niet wachten om een paar van onze avonturen te delen...'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Is Blind-deelnemer Mark ging met meerdere meisjes tegelijk
Lees ook

Love Is Blind-deelnemer Mark ging met meerdere meisjes tegelijk

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De knappe dokter die Jessica aan de haak heeft geslagen werkt in Californië als voet- en enkelchirurg. Daarnaast is hij een vader van twee kinderen. Of Ben zijn oogappels al aan zijn nieuwe vriendin heeft voorgesteld is niet bekend, maar het feit dat hijzelf digitaal is voorgesteld aan haar 600.000 volgers geeft aan dat de relatie de serieuze kant op lijkt te gaan. 

Lees meer over
Netflixserie