liever niet te dik in de kist

De kilo's vliegen eraf bij De Bachelorette-kandidaat Jethro

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTLDe kilo's vliegen eraf bij De Bachelorette-kandidaat Jethro
RTL

De ene na de andere transformatie van 'De Bachelorette'-kandidaten vliegen je om de oren. Na de metamorfoses van zowel Joey als Boy is nu Jethro aan de beurt. Via social media maakt hij kenbaar dat hij tegenwoordig een heel stuk lichter is dan tijdens de opnames van het programma.

Zouden het de vlinders zijn die voor het gewichtsverlies zorgen? Of misschien wel de liters alcohol die Jethro heeft ingewisseld om alcoholvrije wijn te promoten op z'n foto's? Het antwoord moet hij je voor nu schuldig blijven, maar één ding is zeker: sinds zijn avontuur in Zuid-Afrika zit z'n kleding een stuk losser. Met de hashtag #sindszuidafrika10kilolichter laat Jethro weten dat hij behoorlijk wat is afgevallen de laatste maanden. Dat is te zien op de foto's die hij deelt om zijn deelname aan de podcast van Kiki Duren te promoten.

Zo ziet Jethro er nu uit.© Instagram @JethroGalung
Zo ziet Jethro er nu uit.
Zo zag Jethro eruit tijdens de opnames van De Bachelorette© Instagram @jethrogalung
Zo zag Jethro eruit tijdens de opnames van De Bachelorette

Jethro leek een goede beurt te maken bij Gaby toen hij Jordy voor de bus gooide in aflevering negen van De Bachelorette. Jordy zou iets verklapt hebben over z'n wilde zoensessie met de Bachelorette, maar van die wilde verhalen klopt volgens Gaby niks. Hoe de bom daarna barst in de villa, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
De Bachelorette