it's getting hot in here

De steamy film After We Collided heeft eindelijk een releasedatum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Independent FilmsDe steamy film After We Collided heeft eindelijk een releasedatum
RTL

Het liefdesverhaal van de naïeve Tessa en de rebelse Hardin heeft de afgelopen jaren heel wat fans over de hele wereld in zijn greep gehouden. De film gebaseerd op de boekenreeks 'After' was dan ook een groot succes en een tweede film kwam dan ook niet als een verrassing. Eindelijk weten we ook vanaf wanneer we van onze stoel kunnen glijden.

Een tijdje geleden werden we al op de verleidelijke trailer getrakteerd en nu is ook eindelijk bekend wanneer het complexe liefdesverhaal verder gaat op het witte doek: 8 oktober. After We Collided is net zoals de eerste film gebaseerd op de bestseller van schrijfster Anna Todd en wie de boeken gelezen heeft weet dat er heel wat staat te gebeuren... 

Broers Dylan en Cole Sprouse hinten op nieuw project samen
Lees ook

Broers Dylan en Cole Sprouse hinten op nieuw project samen

In de eerste film maakten we kennis met de onschuldige Tessa, gespeeld door Josephine Langford (inderdaad: het zusje van). Tessa is de perfecte dochter en een liefhebbende vriendin voor haar vriendje. Maar dat alles verandert als donderslag bij heldere hemel wanneer ze op school de knappe Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) tegen het lijf loopt. Hij doet haar twijfelen over alles wat ze is en wat ze wil in het leven. 

De reeks werd ook wel gezien als de opvolger van de populaire Fifty Shades of Grey-reeks, maar toch liet After nog veel aan de verbeelding over. Dat gaat in het tweede deel anders worden, aangezien de film een leeftijdsgrens krijgt. Zo horen we in de trailer een aangeschoten Tessa zeggen: "Hardin, je hebt twee opties: of je gaat met me naar bed of je gaat weg." 

Wat er ook verandert in de tweede film is de cast. Zo zijn Dylan Sprouse, Charlie Weber, Candice King en Selma Blair toegevoegd aan de film.