popcorn erbij

Bingen maar: seizoen 8 van Suits staat op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixBingen maar: seizoen 8 van Suits staat op Netflix
RTL

Netflix laat je het weekend behoorlijk goed beginnen. Het eerste deel van het achtste seizoen van 'Suits' staat namelijk online.

Je weekend lekker doorbrengen op de bank met je favoriete serie, het is een groot genot voor velen. Maar het verhaal van Suits was nog niet compleet en daarom trakteert Netflix haar gebruikers op het achtste seizoen van de show. De reeks was opgedeeld in twee helften, waarvan het eerste deel nu eindelijk op de streamingdienst te zien is. Dat betekent dat je weer kan genieten van de perikelen van Harvey, Louis, Donna en de rest van de crew. 

Meghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's
Lees ook

Meghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's

Helaas voor de fans keren Michael en Rachel niet terug in dit seizoen van de serie, maar er zijn genoeg juridische misstappen en moeilijkheden voor de rest van de cast. Suits seizoen 8 is vanaf nu te zien op Netflix. 

Meghan, die Rachel speelde in de serie, heeft sinds haar afscheid een heel ander leven opgebouwd. Als Hertogin van Sussex en de vrouw van prins Harry staat ze volop in de schijnwerpers. Maar tijdens haar zwangerschap was ze diepongelukkig, blijkt uit de video hieronder. 

Lees meer over
NetflixNetflixserieTv-programmaTelevisie