suits her well

Meghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© USA NetworkMeghan Markle kreeg unieke bijnaam van Suits-collega's
RTL

Een afkorting of koosnaampje is een welbekende manier om je affectie voor iemand te tonen. Meghan Markle (38) was een zeer geliefd onderdeel van de serie 'Suits' en haar collega's hadden haar dan ook een toepasselijke bijnaam gegeven.

"Ze was geregeld in de keuken te vinden als vrijwilliger"

Suits is niet alleen een gewaardeerde serie onder de fans, ook de acteurs hebben met veel plezier eraan gewerkt. De vriendschappelijke banden tussen de hoofdrolspelers worden blootgelegd in de podcast Vice Versa: Meghan Markle Escaping The Crown. Daarin blijkt namelijk dat de Hertogin van Sussex een bijzondere bijnaam had op de set.

'Meghan Markle begreep niet dat ze hard moest werken als royal'
Lees ook

'Meghan Markle begreep niet dat ze hard moest werken als royal'

Royaltydeskundige Omid Scobie werkt mee aan de podcast en onthulde de koosnaam van de voormalige royal: 'Meghan gets shit done'. Een duidelijke bijnaam - met een bijzondere reden. Meghan zorgde er namelijk voor dat al het overgebleven eten van de set werd gedoneerd aan de lokale daklozenopvang.

"Meghan steunde St. Felix Centre en was zelfs een vrijwilliger toen ze in Suits zat", verklaarde de directeur van de daklozenopvang een aantal maanden geleden al op Instagram. "Ze was geregeld in de keuken te vinden als vrijwilliger. De Hertogin doneerde het eten van de Suits-set en één keer bracht ze een geheel Thanksgiving-diner voor honderd man langs." 

Meghan is inmiddels geen officieel lid meer van het Britse koningshuis en zou opgelucht zijn dat haar plichten erop zitten. In de video hieronder legt Marc van der Linden uit waarom. 

Lees meer over
Meghan MarkleTv-programmaVriendschapKoningshuisVrijwilligerDaklozen