work it

Deze Netflix-film wordt nu al de nieuwe Kissing Booth genoemd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDeze Netflix-film wordt nu al de nieuwe Kissing Booth genoemd
RTL

Het team achter 'To All the Boys I've Loved Before' en 'The Kissing Booth' hebben hun briljante koppies weer bij elkaar gestoken voor een nieuwe zomerhit: 'Work It'. De swingende trailer laat ons willen dat het nu al 7 augustus was.

In Work It krijgen we een kijkje in het leven van de slimme, maar onhandige Quinn Ackerman, gespeeld door actrice Sabrina Carpenter. De 18-jarige Quinn wil niets liever dan aangenomen worden bij de universiteit van haar dromen: Duke. Om te zorgen dat ze opvalt tussen alle duizenden aanmeldingen besluit ze zich in te schrijven voor een prestigieuze danswedstrijd. Er is slechts één probleem: ze kan niet dansen...

Langverwachte film Robert Pattinson in hoofdrol van releaselijst
Lees ook

Langverwachte film Robert Pattinson in hoofdrol van releaselijst

De nieuwe dansfilm komt niet alleen uit dezelfde koker als To All the Boys I've Loved Before, acteur Jordan Fisher zát zelfs in die film. In Work It heeft hij een rol weten te bemachtigen als de onverslaanbaar danser Jake Taylor, die Quinn de kneepjes uit het vak leert. Ook YouTuber Liza Koshy speelt een grote rol in de nieuwe film als de beste vriendin van Quinn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Work It is vanaf 7 augustus te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix