Rijk vs. Jordy

Rijk Hofman weerlegt beschuldigingen Jordy uit De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Rijk Hofman / Jordy JahmalRijk Hofman weerlegt beschuldigingen Jordy uit De Bachelorette
RTL

Rijk Hofman (23) liet eerder deze week op zijn YouTube-kanaal weten dat meerdere bronnen hem erop hadden gewezen dat Jordy tijdens zijn deelname aan 'De Bachelorette' een vriendin zou hebben gehad. Jordy was not amused en besloot als tegenreactie zijn kant van het verhaal te delen. En daar heeft Rijk op zijn beurt weer iets over te zeggen...

"Fame is echt absoluut geen uitgangspunt voor mij"

De Hofman-telg maakt elke week een recap van De Bachelorette, genaamd Lieve Gaby, op YouTube. Afgelopen keer besprak hij de situatie van Jordy en liet gesprekken zien van iemand die hem vertelde dat hij alleen maar meedeed aan het programma voor de fame. Let wel: Rijk gaf in de video ook Jordy de kans om te reageren, maar die besloot van de gelegenheid gebruik te maken door alles te ontkennen. Toch vond hij het even later tijd om alsnog het hele verhaal te delen in een eigen video waarin hij Rijk een 'sensatiezoeker' noemde.

De kilo's vliegen eraf bij De Bachelorette-kandidaat Jethro
Lees ook

De kilo's vliegen eraf bij De Bachelorette-kandidaat Jethro

"Het is best wel logisch dat ik dat ga delen, want in het geval dat het waar is wat er staat - dan heb je niet alleen gelogen tegen Gaby Blaaser en met haar gevoelens gespeel, dan heb je ook gebruikgemaakt van haar zoektocht naar de liefde", reageert Rijk nu op de beschuldigingen in een video genaamd Lieve Jordy. "Of het echt waar was, dat wist ik niet en daarom zei ik niets daarover in mijn video.” 

In de volgens Rijk 'stomste video die hij ooit gemaakt heeft' vertelt hij niet te snappen waarom Jordy hem zo aanvalt. "Ik had ook jouw verhaal niét kunnen delen", spreekt hij hem aan. "Ik heb je totaal niet gebackstabbed, ik heb mening gezegd en niet vertelt dat je een leugenaar bent (...) Fame is echt absoluut geen uitgangspunt voor mij."

Daarnaast zit er volgens Rijk ook een vreemd luchtje aan het feit dat Jordy claimt dat zijn relatie in december stukliep, terwijl de opnames al in februari plaatsvonden. "Wat gek is, is dat je je moest aanmelden in december", legt hij uit. "Maar stel je bent voor het programma benaderd: dan wachten ze alsnog niet tot 1 februari om dan pas met jou in gesprek te gaan."

Ook Niek heeft een boekje opengedaan over het avontuur. Bekijk de video hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
De Bachelorette