tranentrekker

Mascha keert terug met vlogs: 'We zijn heel, heel erg kwetsbaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMascha keert terug met vlogs: 'We zijn heel, heel erg kwetsbaar'
RTL

Vaste kijkers van de vlogs van Mascha Feoktistova (33) kunnen hun hart ophalen, want de vlogger keert vanaf zaterdag terug op YouTube. Dat laat ze weten op Instagram. Na de horrorbevalling van dochter Mila zitten Mascha en Gregor eindelijk op hun zo verdiende roze wolk - en zijn ze klaar om het werk weer op te pakken.

"Bereid je voor op de meest rauwe, echte, emotionele vlogs die ooit voorbij zijn gekomen op mijn kanaal"

Het is twee weken flink afkicken geweest voor Mascha's trouwe kijkers. Na de 25 uur-durende traumatische bevalling, waarbij dochter Mila Poppy minutenlang geen adem kreeg, besloot de vlogger om tijdelijk de stekker uit haar kanaal te trekken. Toch maakt ze zich nu op om terug te keren en uploadt ze haar eerste - naar eigen zeggen kwetsbare - vlog op zaterdag 1 augustus.

Mascha laat er geen gras over groeien. 'Er zullen één of twee per vlogs per dag online komen tot we weer op schema komen. Na een stop van twee weken gaan we er weer voor. Bereid je voor op de meest rauwe, echte, emotionele vlogs die ooit voorbij zijn gekomen op mijn kanaal.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mascha Feoktistova weet niet of dochter ooit nog arm kan bewegen
Lees ook

Mascha Feoktistova weet niet of dochter ooit nog arm kan bewegen

Ook vraagt ze haar volgers om geen kritiek te geven over de lengte en kwaliteit van de vlogs, of over de manier waarop het gezin zijn nieuwe leven aanpakt. 'We zijn in deze vlogs echt heel, heel, heel erg kwetsbaar en het delen ervan is ook een stap voor ons die we met enige moeite maken.'

Tijdens de zwangerschap sprak RTL Boulevard met Mascha. Wat de kijkers toen nog niet wisten, is dat de 'werknaam' Poppy ook daadwerkelijk de tweede naam van Mila zou worden.

Lees meer over
Mascha Feoktistova