dokter, wat doet u nu?

Deze personages krijgen grote rol in nieuw seizoen Grey's Anatomy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCDeze personages krijgen grote rol in nieuw seizoen Grey's Anatomy
RTL

Het wordt weer een dolle boel bij Grey Sloan Memorial Hospital. Na het afscheid van vele doktoren en nóg meer ziekenhuispatiënten, zijn er een aantal stafleden gepromoot tot reguliere castleden. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Grey's Anatomy heeft de cast uitgebreid. Alex Karev, gespeeld door Justin Chambers, heeft plaatsgemaakt en daar stappen twee randfiguren nu voor in de plaats. Richard Flood, beter bekend als Dr. Cormac Hayes, en Anthony Hill, die eenmalig te zien was in de show als Dr. Winston Ndugu, voegen zich bij Ellen Pompeo en de rest van de sterrencast voor seizoen 17.  

Richard Flood als Dr. Cormac Hayes in 'Grey's Anatomy'© ABC
Richard Flood als Dr. Cormac Hayes in 'Grey's Anatomy'

Dr. Hayes gaat het lastig krijgen aan het begin van zijn verblijf in Grey Sloan, want hij kan het niet goed vinden met Meredith Grey. Uiteindelijk zal alles opgelost worden en worden ze zelfs vriendelijk, omdat ze beiden hun partner verloren zijn. Dr. Winston komt in de serie, nadat hij Dr. Maggie Pierce tegen het lijf loopt op een conferentie en hun vriendschap weer oplaait. 

Anthony Hill als Dr. Winston Ndugu in 'Grey's Anatomy'© ABC
Anthony Hill als Dr. Winston Ndugu in 'Grey's Anatomy'

Van één Grey's Anatomy-personage wordt wel afscheid genomen: Dr. Carina DeLuca, gespeeld door Stefania Spampinato. De actrice maakte al geregeld een overstap naar de spin-off-serie Station 19 en zal voortaan volledig meedraaien in de brandweershow. Alles hierover zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
VideolandTv-programmaTelevisieVideoland serie