zit in de familie

Birgit Schuurman stelt zich op als trotse tante van baby Coco

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @birgit.schuurmanBirgit Schuurman stelt zich op als trotse tante van baby Coco
RTL

Op één van de heetste dagen van het jaar beviel Katja Schuurman (45) afgelopen zaterdag van dochtertje Coco Loulou. Sindsdien leven de presentatrice en haar man, Freek van Noortwijk (31), op een roze wolk en daar wil zus Birgit (43) maar al te graag een graantje van meepikken.

"Ze is prachtig, net als haar mama!"

De actrice knapt bijna uit elkaar van trots als ze het kleine meisje in haar armen houdt. 'Mijn lieve nichtje Coco is er... ze is prachtig, net als haar mama! En papa', schrijft Birgit bij een kiekje uit het ziekenhuis. Het is voor Katja haar tweede dochtertje. Ze heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer, Sammie van 10 jaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja Schuurman: 'Zonder medicijnen ben ik mezelf niet'
Lees ook

Katja Schuurman: 'Zonder medicijnen ben ik mezelf niet'

Het was geen makkelijke zwangerschap voor Katja. De actrice slikte verschillende medicatie voor haar angsten, waar ze tijdens haar zwangerschap mee wilde stoppen. Dat bleek niet mogelijk. "Ik had enorme stemmingswisselingen. Ik schoot weer alle kanten op, met voor het eerst ook echte paniek", zei ze hierover eerder in LINDA., het tijdschrift van Linda de Mol. "Bij Sammie heb ik het voor het grootste deel weg kunnen houden, maar zij heeft mij ook af en toe heel hard zien huilen. Dat is super kut, want ik ben echt een krachtig iemand, maar hier kan ik dan geen weerstand aan bieden."

Lees meer over
Birgit SchuurmanKatja Schuurman