mini-foefje

Waarom Mascha haar dochtertje wél laat zien op social media

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @beautyglossWaarom Mascha haar dochtertje wél laat zien op social media
RTL

Mascha Feoktistova (33), ook wel bekend als Youtuber Beautygloss, werd op 6 juli voor de eerste keer mama. Mascha is maar wat trots op haar dochtertje Mila en deelt al haar bevindingen als nieuwe moeder daarom met liefde op social media. Iets wat in de toekomst misschien gaat veranderen...

"Voor nu zijn we gewoon heel trots op onze dochter"

Het leven als moeder is voor Mascha helemaal nieuw en om andere nieuwbakken ouders een hart onder de riem te steken, deelt ze haar leven uitgebreid in haar dagelijkse vlogs. Dochtertje Mila is daarbij ook herhaaldelijk in beeld, inclusief haar gezichtje. Een bewuste keuze volgens Mascha.

Mascha kijkt in langverwachte update terug op horrorbevalling
Lees ook

Mascha kijkt in langverwachte update terug op horrorbevalling

Volgens de YouTuber krijgt ze dagelijks vragen daarover. "Ik ben niet tegen kinderen op social media, ik ben alleen geen fan van kinderen inzetten in campagnes”, laat ze weten. "Dat is een beetje onze regel: geen betaalde campagnes met kind. Dat wil ik gewoon niet en ik weet dat er hartstikke veel geld te verdienen valt. (…) Maar het voelt gewoon niet oké."

Haar dochtertje blijft dan ook gewoon in haar video’s te zien omdat ‘ze dat leuk vindt voor later’. Maar volgens de jonge moeder komt er waarschijnlijk wel een moment - waarbij ze Monica Geuze noemt als voorbeeld - dat ze dat minder zal doen. "Alles wat je laat zien, daar wordt wat van gevonden. Alles wat van een kind gevonden wordt, dat gaat dan net even te ver. Ik denk dat we het rustig gaan afbouwen, maar voor nu zijn we gewoon heel trots op onze dochter."

RTL Boulevard sprak met Mascha toen ze net zwanger was. Bekijk die video hieronder: 

Lees meer over
Mascha Feoktistova