Over the Hilton

Paris Hilton weet het weer eens zeker: nieuwe vlam is de ware

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesParis Hilton weet het weer eens zeker: nieuwe vlam is de ware
RTL

Paris Hilton is al enkele maanden hoteldebotel. De 39-jarige societyster heeft een hele rits aan romances en verlovingen achter de rug, maar lijkt nu dan toch echt haar ware Jacob te hebben gevonden. Op haar Instagram deelt ze mee hoe serieus deze relatie is.

"Op een dag kus je iemand en dan weet je gewoon dat je die lippen voor altijd wil zoenen"

Paris Hilton is niet bleu op liefdesgebied. Na een romance met Nick Carter verloofde ze zich in 2008 al eens met Benji Madden van de band Good Charlotte. Nog datzelfde jaar liep deze relatie op de klippen, waarna ze een knipperlichtrelatie met The Hills-ster Dough Reinhart begon. In 2011 viel ze voor de charmes van de Nederlandse dj Afrojack, maar ook dat was geen lang leven beschoren. Ruim acht maanden later leek dit voorbij te zijn. Na enkele kortstondige flings leek de hotelerfgename de ware liefde te hebben gevonden in acteur Chris Zylka. Hij vroeg haar in januari 2018 ten huwelijk, maar de peperdure ring van 2 miljoen dollar die ze daarbij kreeg gaf ze in november van dat jaar weer terug.

Paris Hilton somt 111 redenen op waarom Paris Hilton geweldig is
Lees ook

Paris Hilton somt 111 redenen op waarom Paris Hilton geweldig is

Op dit moment houdt ze het echter al meer dan jaar vol met zakenman Carter Reum en dat lijkt nog steeds net zo goed te gaan als in het begin. Paris schroomt niet om haar liefde voor Carter te delen met haar miljoenen Instagram-volgers. In een van haar nieuwste berichten lijkt ze erop te hinten dat hij zonder twijfel de man is met wie ze oud wil worden: 'Op een dag kus je iemand en dan weet je gewoon dat je die lippen voor altijd wil zoenen', schrijft ze op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Paris Hilton wist zich in de afgelopen jaren te ontpoppen tot ware influencer en mediapersoonlijkheid. Na haar dj-carrière stort ze zich nu op het koken. Hoe dat zit, zie je hieronder. 

Lees meer over
Paris Hilton