california dreaming

Prins Harry lyrisch over leven in LA: 'Het is fantastisch'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins Harry lyrisch over leven in LA: 'Het is fantastisch'
RTL

Slechts een paar maanden geleden ruilde Harry (35) het druilerige Engeland in voor het zonovergoten Los Angeles en de prins geniet nu al met volle teugen van zijn leven in de Verenigde Staten. Dat vertelt hij tijdens een Zoom-meeting met Britse rugbyspelers.

"Ik heb het onwijs naar mijn zin"

Terugkeren naar Groot-Britannië lijkt er niet meer in te zitten voor prins Harry en zijn grote liefde Meghan Markle. Samen met hun zoontje Archie vertoeven de twee tegenwoordig in een villa van 14 miljoen in Los Angeles. Het is een behoorlijke ommekeer geweest voor de Britse royal, maar hij geniet er enorm van. Dat vertelt hij in gesprek met de Britse Rugby Football League, waarmee hij een Zoom-call hield ter ere van het 125-jarige bestaan van de sportvereniging. 

Prins Harry plant vergeet-mij-nietjes op sterfdag Diana
Lees ook

Prins Harry plant vergeet-mij-nietjes op sterfdag Diana

Wanneer één van de rugbyers vraagt wat Harry vindt van zijn nieuwe omgeving, geeft hij aan dat een 'heel makkelijke vraag' te vinden. "Ik heb het onwijs naar mijn zin. Het is fantastisch", vertelt hij openhartig. "Het enige wat ik mis zijn een paar kleine rugbyballen, zodat ik Archie het kan leren. Ik kan ze hier maar niet vinden. We hebben best wat ruimte in de tuin, dus ik moet hem rugby leren spelen." 

Nu Harry en Meghan permanent naar de Verenigde Staten vertrokken zijn, zullen andere Britse royals hun werkzaamheden moeten overnemen. In de video hieronder vertelt royaltydeskundige Marc van der Linden wie het stokje zal overnemen. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle