maagdelijk wit

Sylvie Meis showt trots deze nieuwe trouwjurken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @sylviemeisSylvie Meis showt trots deze nieuwe trouwjurken
RTL

Over twee weken is het zover: dan trouwt Sylvie Meis (42) met haar lief Niclas Castello (42). Nu test de diva een aantal jurken uit op Instagram.

"Bedankt Bunte en fotograaf Christian Schoppe voor deze waanzinnige shoot waarin ik verschillende stijlen mocht uitproberen"

Sylvie Meis showt vol trots een aantal beeldige jurken. Vergis je niet: dit zijn niet de echte jurken van La Meis. Ter gelegenheid van de bruiloft heeft ze namelijk een speciale trouwfotoshoot gehad met het Duitse Bunte. 'Bedankt Bunte en fotograaf Christian Schoppe voor deze waanzinnige shoot waarin ik verschillende stijlen mocht uitproberen.'

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk
Lees ook

Dit is de mega wensenlijst van Sylvie voor haar droomhuwelijk

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De aanstaande bruid deelt ook backstagebeelden van de fotoshoot. Pak de popcorn er maar bij, want het lijkt wel een film. Je ziet het op onderstaande beelden.

Onlangs spraken wij Sylvie over haar grote dag. De diva vertelde onder meer dat ze vier jurken voor de verschillende dagen heeft, maar dat dé jurk nog steeds niet binnen is. Daarnaast heeft ze een flinke wensenlijst voor haar droomhuwelijk. "Ik ben wel een beetje gestresst moet ik zeggen", antwoordde de aanstaande bruid toen we haar naar haar bruiloft vroegen. "Door corona heeft alles wel een beetje vertraging opgelopen." Een van de grootste issues is de jurk. Sylvie zal tijdens het vierdaagse feest in Italië vier verschillende jurken dragen, maar dé jurk is nog steeds niet aangekomen in Duitsland vanuit Tel-Aviv. "Mijn echte couture ceremonie-jurk. Het is wel spannend." 

Lees meer over
Sylvie Meis