lette op het palette

Besodemietert Nikkie de boel in WIDM? Deze hint wijst daarop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSBesodemietert Nikkie de boel in WIDM? Deze hint wijst daarop
RTL

Speculeren is een onmisbaar onderdeel van 'Wie is de Mol?' en daar is het jubileumseizoen, dat nu wordt uitgezonden, geen uitzondering op. De fans zijn druk bezig met het verzamelen van informatie voor mogelijke aanwijzingen en de laatste hints lijken te wijzen op Nikkie de Jager (26).

"Zat Nikkie dus ondergronds en is ze dit keer de Mol?"

WIDM-fan en YouTuber Siem heeft namelijk wat ontdekt over de beautygoeroe. Nikkie heeft onlangs een nieuwe make-uppalette uitgebracht. De namen van de verschillende kleurtjes zouden weggeven dat zíj dit jaar de Mol is.

Nikkie de Jager maakt debuut als presentatrice in make-upshow
Lees ook

Nikkie de Jager maakt debuut als presentatrice in make-upshow

Hoe dat zit? Siem legt het uit in een video: "Er vallen twee namen op: Underground en Plottwist. Zat Nikkie dus ondergronds en is ze dit keer de Mol? Dat zou een plottwist zijn, aangezien ze vorige keer kandidaat was." Bovendien heeft Nikkie op haar eigen kanaal nog geen 'uitleg' gegeven over deze twee specifieke kleuren in het palette. Dat vindt Siem 'opvallend'. 

Eén ding is in ieder geval zeker: Nikkie is niet de eerste afvaller. Tina de Bruin vertrok als eerste uit het spel en hoopt dat ze nóg eens wordt uitgenodigd voor het programma, maar dan met een twist: Wie is de Drol? In de video hieronder vertelt ze hoe ze dat voor zich ziet. 

Lees meer over
Nikkie de JagerNikkieTutorialsWie is de Mol?