temptation bye-land

Monica Geuze emotioneel door gemis van dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze emotioneel door gemis van dochtertje
RTL

Naar Italië verkassen voor de opnames van 'Temptation Island' valt Monica Geuze (25) behoorlijk zwaar. De vlogger laat in haar nieuwste video weten dat ze het slecht trekt zonder dochtertje Zara-Lizzy (2).

“Ik zat alleen maar te huilen"

Monica zit momenteel samen met Kaj Gorgels in Italië. Hoe leuk ze het ook vindt met haar beste vriend, ze vindt het 'heel moeilijk' om haar kleine meisje te missen. "Dit vind ik echt het zuurste aan alles", laat ze weten in haar meest recente YouTube-video. De 'keerzijde' aan deze droombaan is dat ze 'nog nooit zo lang is weggeweest van Zara-Lizzy'.

Voor vertrek zegt ze op de beelden: "Ik probeer er niet aan te denken, omdat ik mezelf zo hard ga verliezen als ik denk aan dat ik afscheid van haar moet nemen." Door de coronamaatregelen en verplichte quarantaine kan Zara-Lizzy ook niet op visite komen.

Monica Geuze kritisch over coronabeleid: 'Te absurd voor woorden'
Lees ook

Monica Geuze kritisch over coronabeleid: 'Te absurd voor woorden'

Eenmaal op locatie valt het evenmin mee. “Net Zara-Lizzy weer gesproken en ik moet zeggen dat ik het echt zo moeilijk vind om zo lang van haar weg te zijn." Voor Love Island was de vlogger al eerder langere tijd achter elkaar van huis, maar dan kon ze haar dochter nog regelmatig opzoeken. “Ik zat alleen maar te huilen in de taxi.” De presentatrice kwelt zichzelf met filmpjes van haar dochter. “Dan mis ik haar zó erg.” 

Monica presenteert samen met Kaj het nieuwe seizoen van Temptation Island. In de video hieronder vertellen ze alles over het nieuwe seizoen. 

Lees meer over
Monica GeuzeTemptation IslandYouTube