Sorry not Sorry

Zangeres Demi Lovato en verloofde nu al uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZangeres Demi Lovato en verloofde nu al uit elkaar
RTL

Het is over en uit tussen Demi Lovato (28) en haar verloofde Max Ehrich (29), zo meldt 'TMZ'. Het nieuws komt kort nadat de eerste geruchten over de breuk opdoken.

"Het was een moeilijke beslissing"

Eerder meldde het Amerikaanse Page Six al dat de relatie 'aan een zijden draadje hangt'. "Het is nog niet voorbij", zo vertelde een bron. Enkele uren later bleek echter dat dat wel het geval was. TMZ bevestigde het nieuws van de afgebroken verloving namelijk. "Het was een moeilijke beslissing, maar Demi en Max hebben besloten om ieder hun eigen weg te gaan", dat valt te lezen op de showbizzsite. De twee zullen zich nu gaan focussen op 'hun eigen carrières'.

Demi Lovato ten huwelijk gevraagd en deelt foto's verloving
Lees ook

Demi Lovato ten huwelijk gevraagd en deelt foto's verloving

Demi en Max leerden elkaar in maart kennen en wonden er geen doekjes om. Toen in Amerika een lockdown werd afgekondigd, besloten de twee direct te gaan samenwonen. Afgelopen juli stelde Max de vraag der vragen aan Demi en de rest is geschiedenis.

Volgens People is 'met het einde van de lockdown, ook een einde gekomen aan de relatie'. Volgens Amerikaanse media zijn 'conflicten' de aanleiding voor de breuk.

Het is lange tijd niet goed gegaan met de zangeres, maar na een intensieve periode is Demi Lovato weer helemaal terug. Een van haar nieuwe singles heeft zelfs een Nederlands tintje, dat zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Demi Lovato