Kampvurig verlangen

Opnames nieuw 'zalig seizoen' Temptation Island zijn afgerond

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOpnames nieuw 'zalig seizoen' Temptation Island zijn afgerond
RTL

De nog onbekende deelnemers van het nieuwe 'Temptation Island: Love or Leave' hebben de ultieme relatietest weer achter de rug. Presentatrice Monica Geuze (25) laat op haar Instagram namelijk weten dat de opnames inmiddels zijn afgerond.

"It's a wrap"

'It's a wrap', deelt de influencer op haar Instagram. Monica presenteert dit jaar voor het eerst Temptation Island, samen met haar goede vriend Kaj Gorgels. Monica kan zelf niet wachten tot de afleveringen te zien zijn. Ze geeft haar volgers ook alvast een klein voorproefje van hoe het er achter de schermen aan toeging. 

Rosanna uit Temptation gooit oude bilimplantaten in de verkoop
Lees ook

Rosanna uit Temptation gooit oude bilimplantaten in de verkoop

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de foto's is te zien dat Monica en Kaj de grootste lol met elkaar hebben gehad. Over de deelnemers is tot nu toe nog niks bekendgemaakt, maar de verwachting is dat dit niet lang meer zal duren.

Ook Kaj laat zijn volgers weten dat de opnames in Italië achter de rug zijn. 'Wat een geweldig heerlijke tijd gehad hier, maar vooral: wat een zalig seizoen staat er op tape', schrijft hij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal een andere insteek hebben dan voorgaande jaren. Normaliter is de grote vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar in Temptation island: Love or Leave gaan de koppels onderzoeken of ze wel met de ware zijn. De stelletjes geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Om dit de ontdekken, zijn er ook enkele veranderingen in het programma aangebracht. De verleiders zijn namelijk aan de kant geschoven voor serieuze singles die op zoek zijn naar een minstens zo serieuze relatie. In de video hieronder zie je alles over dit nieuwe seizoen. 

Lees meer over
Monica GeuzeKaj GorgelsTemptation Island