Geld moet rollen

Kijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @monicageuzeKijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau
RTL

Je bent verliefd en wilt elkaar het liefste overspoelen met zoetsappige cadeaus. Dit geldt ook zeker voor Monica Geuze (25) en haar vriend Robbert. De twee zijn inmiddels alweer zes maanden samen en daar hoort in dit geval een peperduur cadeau bij. Ook onthult de presentatrice dat ze naar een medium is geweest, en dit blijkt een aardig tarief te vragen.

"Echt bizar veel geld"

De YouTube-ster begint haar wekelijkse video met het nieuws dat ze onlangs een medium heeft bezocht. "Ik heb vanochtend ook een call gehad met een medium. Dat was een heel fijn gesprek, en dat draag ik al de hele dag met mij mee." Haar volgers vallen zowat van hun stoel als ze dit horen. "Die medium kost gewoon 450 euro per uur. Echt bizar veel geld', schrijft een van haar volgers. 

Volgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze
Lees ook

Volgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze

Ook vertelt ze in haar vlog dat ze maar al te blij is met haar nieuwe tas. "Deze heb ik van Rob gekregen, vlak voordat ik naar Italië ging", vertelt Monica. De influencer was daar voor de opnames van Tempation Island: Love or Leave. De tas is naar eigen zeggen een cadeautje omdat de twee alweer zes maanden hoteldebotel zijn. Haar kijkers valt het op dat die tas niet van H&M is. 'Een tas van 3000 euro voor een half jaar verkering', schrijft een van haar volgers. 

Lees meer over
Monica Geuze