De keuze is geuze

Volgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @monicageuzeVolgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze
RTL

Monica Geuze heeft de opnames van 'Temptation Island: Love or Leave' erop zitten en is weer veilig thuis bij haar grote liefdes Robbert en Zara-Lizzy. De 25-jarige influencer vlogt er weer naar hartenlust op los, tot groot plezier van haar fans.

"Ook fijn dat Lars dit toelaat"

In de vlog zien we hoe Monica weer terugkeert na de opnames van Temptation Island en weer van haar gezinnetje kan genieten. "Zo blij om haar weer te zien", aldus Monica over Zara-Lizzy op de beelden.

Monica Geuze emotioneel door gemis van dochtertje
Lees ook

Monica Geuze emotioneel door gemis van dochtertje

In de video is ook te zien hoe zelfstandig Zara-Lizzy op haar tweede al is. Zo stapt ze zelfverzekerd door het huis en wil ze, net als mama, mooie make-up dragen. Haar volgers smelten weg bij hoe schattig haar gezin nu is. 'Zara-Lizzy en Robbert zijn zo schattig samen', klinkt een van de reacties onder video. 'Wat mooi om te zien dat Robert zo lief met Zara-Lizzy omgaat. En ook fijn dat Lars dit 'toelaat'. Gezinssamenstelling à la 2020 en iedereen blij', schrijft een andere kijker.

Monica heeft de afgelopen weken samen met Kaj Gorgels de presentatie van Temptation Island: Love or Leave op zich genomen. Aan RTL Boulevard vertelt ze er zelf over.

Lees meer over
Monica Geuze