verbauereerd

Bauertjes compleet in shock door Mariska in Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/RTL Bauertjes compleet in shock door Mariska in Masked Singer
RTL

Mariska Bauer (44) blijkt net zo'n zangtalent te hebben als haar man Frans (46). De vrouw van de volkszanger flaneerde in 'The Masked Singer', maar haar deelname kwam als een verrassing voor haar gezin. Dat blijkt uit de live reactie van de Bauertjes, zo is te zien op Instagram.

"Wanneer heb je dat gedaan dan?"

The Masked Singer zorgt wekelijks voor een flinke surprise. Dit keer bleek Mariska achter het masker te zitten, wat niet alleen als een verrassing kwam voor de kijker. Ook haar familie wist van niets. Ze zat samen met Frans en haar zoons te kijken naar de show en bij de onthulling ging het los. "Maris, wanneer heb je dat gedaan dan?" vraagt de volkszanger in shock aan zijn echtgenoot. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Groot feest bij de Bauertjes: zoon Jan viert 18e verjaardag
Lees ook

Groot feest bij de Bauertjes: zoon Jan viert 18e verjaardag

"What the fuck?" roept Frans het uit. "Ik zit met een bijna hartstilstand op de bank." Mariska werd niet geraden door de jury, maar wel door het publiek thuis. Op Twitter werd haar naam al redelijk vaak genoemd na haar optreden als De Muis. Ze is zelf erg trots op haar 'alter ego', laat ze weten op Instagram. 'Dit was zo leuk en spannend om te doen. Wat een avontuur', aldus Mariska. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer breekt record na record en daarom zetten ze het feest nog eens voort met oud en nieuw. In de video hieronder zie je alles over de speciale editie van het programma. 

Lees meer over
Frans BauerMariska BauerThe Masked Singer