misère

Rogier heeft excuses aangeboden aan Frank: 'Hij heeft spijt'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Michel Schnater/RTLRogier heeft excuses aangeboden aan Frank: 'Hij heeft spijt'
RTL

De ruzie tussen Frank Jansen en Rogier Smit is niet opgelost, laten ze weten aan RTL Boulevard. Verslaggever Aran Bade sprak met de 74-jarige over zijn rel met zijn 46-jarige geliefde.

"Ik heb vertrouwen dat dit weer goed komt"

Het botert nog altijd niet tussen Frank & Rogier. De twee hebben al een tijdje ruzie, waarbij ze hun vuile was buiten hingen. Aran sprak de 74-jarige, die momenteel in Zuid-Frankrijk vertoeft, over het tafereel. "Ik zit hier goed, de zon schijnt volop!" vertelt hij vrolijk. "Maar het is allesbehalve een rustige week." Hij heeft Rogier niet meer gesproken sinds de bom is gebarsten. "Ik wil ook liever nog geen contact", vertrouwt Frank RTL Boulevard toe. 

Frank & Rogier én kijkers geïmponeerd door 'prachtig' stel
Lees ook

Frank & Rogier én kijkers geïmponeerd door 'prachtig' stel

Toch lijkt het aan de betere hand te zijn tussen de twee. "Hij heeft een lief bericht gestuurd", vertelt de kringloopfanaat. "Rogier biedt daarin zijn excuses aan voor wat hij heeft gedaan. Daar heeft hij spijt van." Het ziet er nu niet zo goed uit, maar er is verbetering. "Ik heb vertrouwen dat dit weer goed komt. We willen de kijkers ook niet teleurstellen", aldus Frank. "We zijn wel vaker even uit elkaar geweest, dat is niet gek. Wij wonen en werken samen. We zitten 24 uur per dag op elkaars lip, dan barst er weleens iets." Dat het serieus is, blijkt wel. Er stond namelijk een schnabbel gepland en die hebben ze afgezegd, meldt Frank. "We hadden een commerciële verplichting, die hebben we helaas af moeten zeggen."

De bonje tussen Frank & Rogier borduurt al enige tijd voort. In de video hieronder zie je waarom het misging tussen de twee. 

Lees meer over
HuwelijkRelatieRuzie