is it too late now to say solly?

Ondeugend dochtertje verandert interieur bij ouders Waylon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanOndeugend dochtertje verandert interieur bij ouders Waylon
RTL

Dat het dochtertje van Bibi Breijman (29) en Waylon (40) de boel regelmatig op stelten zet, dat is inmiddels wel bekend. Ze komt er elke keer mee weg door haar liefste glimlach op te zetten, en vandaag is dat niet anders. Deze keer heeft ze het behang in het huis van de ouders van Waylon ietwat veranderd, laat Bibi zien op Instagram.

"Solly"

Bibi plaatst op Instagram een video waarin de kleine Teddy te zien is bij een tropisch behangetje. In eerste instantie zie je natuurlijk het schattige koppie van het meisje, maar achter haar is een grote scheur in het behang zichtbaar. Voordat Teddy de benen neemt vraagt Bibi aan haar dochter: 'Heb je het kapotgemaakt?' Waarop Teddy haar verontschuldigingen aanbiedt met een welgemeend 'Solly', wat natuurlijk sorry moet zijn. 

Een quasi-boze Bibi schrijft bij de video: 'Solly citeert naar een pak op d’r reet. Haar opa’s en oma’s zullen allemaal zó blij zijn met haar pay back-aanpak, vooral jouw ouders, Waylon.'

Bibi Breijman maakt korte metten met moedermaffia
Lees ook

Bibi Breijman maakt korte metten met moedermaffia

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar volgers vinden het maar wat grappig en reageren geamuseerd op het korte filmpje. 'Kun je dan toch bijna niet meer boos van worden' of 'Komt door die mondkapjes en luiers. Nee grapje. Klein monstertje!' klinkt het onder meer. Er zijn ook fans die het incident heel herkenbaar vinden: 'Ik herinner me iets met een pas geverfde witte muur en een jongetje van 2 met een whiteboard-marker.'

Bibi heeft het in ieder geval zwaar te verduren met de rebelse Teddy, maar gelukkig zingt manlief Waylon regelmatig mooie liedjes voor haar, zoals in de video hieronder.

Lees meer over
Bibi BreijmanInstagram