Britney te geloven

Britney Spears stelt fans gerust na geruchten over welzijn

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritney Spears stelt fans gerust na geruchten over welzijn
RTL

Nadat Britney Spears (38) twee weken lang niets op Instagram had gepost, plaatste de zangeres gisteren een kort filmpje van zichzelf op het sociale medium. Hierin zegt ze dat alles goed met haar gaat, hoewel fans daar ernstig aan twijfelen.

"Ik weet dat er heel veel geruchten over me rondgaan"

"Ik weet dat er heel veel geruchten over me rondgaan en dat er heel veel mensen zijn die leugens over me vertellen. Maar ik wil jullie bij deze laten weten dat alles prima in orde is. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Heel veel liefs voor jullie allemaal!' aldus Britney.

Britney Spears is een stapje dichter bij vrijheid van haar vader
Lees ook

Britney Spears is een stapje dichter bij vrijheid van haar vader

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgens Britneys fans zou het allesbehalve oké met haar gaan en maken ze zich opnieuw grote zorgen om hun idool. 'Mijn God, wat praat je snel. Wat heb je in vredesnaam op?' schrijft een fan. Een ander reageert: 'Lieve schat, voor ons hoef je de schijn niet op te houden. Iedereen kan zien dat het niet goed met je gaat. Hou hiermee op en zoek hulp. En weet dat wij er voor je zijn.' Britney ontvangt al maandenlang soortgelijke reacties op haar vele Instagram-posts, waarop ze volgens fans nerveus en ongelukkig oogt. Normaliter post de zangeres veel foto's en filmpjes; dat ze zich nu twee weken op de achtergrond hield, leidde schijnbaar tot meer bezorgdheid.