jong, jonger, jongst

Record verbroken: Scott Disick gespot met 19-jarige realityster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesRecord verbroken: Scott Disick gespot met 19-jarige realityster
RTL

Dat Scott Disick (37) houdt van jong vrouwelijk gezelschap om zich heen is geen geheim. Maar dat hij na zijn relatie met Sofia Richie (22) zijn heil bij dames zoekt die ná 2000 geboren zijn, is een nieuw record. Scott is nu een graag geziene gast aan de zijde van de 19-jarige Amelia Hamlin. Zij is de dochter van acteurskoppel Harry Hamlin (69) en Lisa Rinna (57).

Sinds de verbroken relatie met de andere realityster Kourtney Kardashian (41) in 2015 heeft Scott een ding voor vrouwen die net meerderjarig én het liefst model zijn. Hij beleefde een korte fling met actrice Bella Thorne, maakte het officieel met Sofia Richie en heeft het nu dus gezellig met Amelia. Overigens zijn Sofia en Amelia in februari van dit jaar nog samen gespot op een evenement van Sofia nota bene. Het is een klein wereldje, dat Hollywood. 

Sofia Richie en Amelia Hamlin delen niet alleen de spotlight samen, maar ook dezelfde man© Getty Images
Sofia Richie en Amelia Hamlin delen niet alleen de spotlight samen, maar ook dezelfde man

Nu Sofia en Scott na drie jaar een punt achter hun relatie hebben gezet, is hij weer een vrij man en kan hij zijn arm ongegeneerd om de schouders van zijn andere model slaan. De foto's van het strandtripje met Amelia bekijk je hier