ze leefden nog lang en ongelukkig

Jolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TalpaJolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde
RTL

Cupido heeft deze week behoorlijk misgeschoten bij Jolanda (55) en Martin (56) in 'Lang Leve de Liefde'. Martin had vanaf het eerste moment al het gevoel dat Jolanda niet zijn droomvrouw was en maakte dit op botte wijze haarfijn duidelijk.

"Succes met je leven"

Hoewel Martin bij aanvang zijn date nog opwacht met cadeautjes en rozenblaadjes slaat de stemming al gauw om als Martin ziet aan wie de makers van Lang Leve de Liefde hem hebben gekoppeld. De rijschoolhouder ziet Jolanda totaal niet zitten en stuurt zijn vrienden dan ook meteen een berichtje dat hij Jolanda echt 'een doos' vindt. 

De bom barst in Lang Leve de Liefde: 'Steek maar in je reet'
Lees ook

De bom barst in Lang Leve de Liefde: 'Steek maar in je reet'

In de uren die daarop volgen doet Martin geen enkele moeite om Jolanda beter te leren kennen. Sterker nog: hij blijkt zelfs de naam van zijn date niet te hebben onthouden! En dat terwijl Jolanda er alles aan doet om nader tot Martin te komen. Verscheurd door verdriet valt ze die avond huilend in slaap.

Jolanda heeft het de volgende ochtend helemaal gehad met haar date en besluit om hem te confronteren met zijn nare gedrag. "Jij hebt mij 24 uur een rotgevoel gegeven. 24 uur ben jij ongeïnteresseerd geweest. Je hebt verschrikkelijk je eigen ding gedaan. Ik heb al 24 uur een hol gevoel. Ook al is er geen klik, je had je nog wel een beetje kunnen gedragen."

Op enig medeleven van Martin hoeft schoonmaakster Jolanda niet te rekenen. "Als er geen klik is, dan is er geen klik." Jolanda weet niet wat ze hoort en pakt, teleurgesteld in de liefde, haar biezen. "Succes met je leven. Dit is het laatste dat ik tegen je zeg. Het is klaar."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je kijkt de ruzie tussen Martin en Jolanda hier terug.

Hopelijk weet Cupido vanavond wél raak te schieten. Je ziet het vanavond om 18.00 uur in een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde op SBS 6.