lief

Gordon Ramsay doneerde aan overleden MasterChef Junior-kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© FoxGordon Ramsay doneerde aan overleden MasterChef Junior-kindje
RTL

Het verdrietige nieuws dat Ben Watkins op veertienjarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker komt hard binnen bij de fans van 'MasterChef Junior'. De jonge kok was een graag geziene kandidaat en had ook een plekje in het hart van Gordon Ramsay (54) ingenomen. De presentator wilde graag helpen en doneerde 50 duizend dollar aan Bens familie, meldt 'TMZ'.

MasterChef Junior is een van de geliefdste kandidaten verloren. Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Ben op veertienjarige leeftijd is overleden. De jonge kok leed aan een zeldzame vorm van kanker. De fans van het kookprogramma doneerden massaal aan de GoFundMe-pagina die Bens familie had opgezet om de kosten van de behandelingen te financieren. Ook Gordon heeft een bijdrage geleverd. De tv-kok doneerde 50 duizend dollar aan het inzamelingsproject, melden bronnen aan TMZ.

Deelnemer MasterChef Junior (14) overleden aan kanker
Lees ook

Deelnemer MasterChef Junior (14) overleden aan kanker

Gordon zette zich al eerder in voor Ben. Samen met de andere jonge deelnemers van het zesde seizoen nam hij een filmpje op om mensen aan te moedigen te doneren. Inmiddels is er al meer dan 200 duizend dollar opgehaald, wat nu naar Bens familie zal gaan in de nasleep van zijn dood. De MasterChef Junior-kandidaat werd op zijn dertiende gediagnostiseerd met de zeldzame kanker angiomatose fibrosa histiocytoma. Het is zo zeldzaam dat zijn artsen geloven dat Ben een van slechts zes gevallen ter wereld is. 

Lees meer over
Gordon RamsayKanker