for always

Netflix deelt laatste trailer To All The Boys: Always and Forever

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix deelt laatste trailer To All The Boys: Always and Forever
RTL

Goede dingen wil je het liefst zo lang mogelijk vasthouden, maar toch komt er volgende maand een einde aan de 'To All the Boys'-filmreeks. Op 12 februari bergt Lara Jean de brieven definitief op, maar voordat het zover is, laten we nog even de laatste trailer zien van de Netflix-hit 'To All The Boys: Always and Forever'.

Terwijl Lara Jean Covey (Lana Condor) zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter (Noah Centineo).

Er wordt nu al gewerkt aan To All The Boys I've Loved Before 3
Lees ook

Er wordt nu al gewerkt aan To All The Boys I've Loved Before 3

De eerste film uit de reeks over Lara Jean - en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest -, was een grote hit. De streamingservice, die niet is aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen en slechts selectief cijfers bekendmaakt, meldde na de release in 2018 dat de film een van de populairste Netflix Originals ooit was.

De films volgen de titels van de boeken van Jenny Han waarop ze gebaseerd zijn. Het tweede deel heette To All the Boys: PS I Still Love You en de derde film heeft de naam To All The Boys: Always & Forever.

To All the Boys: Always and Forever is vanaf 12 februari te zien bij Netflix, enjoy!

Lees meer over
Netflix